Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

ОШ "Петар Враголић"

Јована Цвијића 1, 15320 Љубовија

Испод више од 160 година старог бора у дворишту издвојеног одељења у Доњој Љубовиђи 11.4.2017. одржано је школско рецитаторско такмичење. У славу пролећа и новог природног циклуса љубавне, родољубиве и дечије песме рецитовало је укупно 32 ученика виших разреда, од 57 колико их има, показавши тако да је поезија за свакога, а не само за талентоване и одличне ученике.

Опширније...

били смо вредни, креативни и маштовити

Стручно веће наставника Српског језика, у сарадњи са школским библиотекарима, а уз лепу подршку наставница ликовне културе, кроз бројне активности обележили су Месец књиге.

Опширније...

Ове године наставља се у нашој школи хуманитарно-еколошка акција „Чеп за хендикеп“. На часу одељењске заједнице ученици шестог три су се договорили са разредном Светланом Петровић да самостално сакупе једну кутију чепова, као и да покрену нову хуманитарну акцију прикупљања мале гардеробе коју ће проследити оној деци којој је помоћ потребна у Доњој Љубовиђи.

Опширније...

У издвојеном одељењу Доња Љубовиђа и ове године је прослављен Митровдан. У приредби су учествовали ученици нижих и виших разреда који су заједно са својим учитељима и наставницима приредили пригодан програм.

Опширније...

Учитељи из Врхпоља Светлана Тадић, Светлана Јевтић и Влада Илић, као и учитељице из Црнче Драга Матић и Мирјана Митровић кроз бројне активности обележили су Дечју недељу. Најатрактивнији је био маскенбал.

Опширније...

Актуелно

Издвајамо

Бројач посета

044700
Данас:
Јуче:
Ова седмица:
Овај месец:
Прошли месец:
96
156
492
4369
5283

ОШ "Петар Враголић", Јована Цвијића 1, 15320 Љубовија