ДОДЕЛА ВУКОВИХ ДИПЛОМА

Директор школе Василије Ђукановић организовао је свечани пријем најбољих ученика VIII разреда за школску 2021/2022. годину.

Носиоци Вукове дипломе за ову школску годину су: Љубица Мићић, Сања Томић и Срђан Грујић.

Ученици су награђени вредним књигама српских и руских класика.

За ђака генерације проглашена је Сања Томић ученица VIII-1.

Сања Томић, ученица VIII разреда, рођена 22.07.2007. године у Љубовији. У овој школској години освојила је прво место на општинском такмичењу из физике, а на окружном похвалу. Из биологије је освојила прво место на општинском и окружном такмичењу, а на републичком диплому за изузетан успех на такмичењу са освојених 97 бодова. Ученица је носилац Вукове дипломе, као и за ђака генерације. Активно тренира одбојку. Учествовала је и на такмичењу Hackteen под покровитељством Министарства трговине, телекомуникација и туризма. Веома је свестрана, одговорна и амбициозна. Омиљена је међу друговима, увек спремна да несебично помогне.

Срђан Грујић, ученик VIII разреда, рођен 17.09.2007. године у Ужицу. У овој школској години освојио је III место на општинском и окружном такмичењу из историје и тако стекао пласман на републичко такмичење за шта је добио похвалницу Друштва историчара Србије. Нослилац је Вукове дипломе, а био је и кандидат за ђака генерације. Подједнако је успешан у свим предметима. Скроман је, вредан и одговоран, увек спреман да помогне својим друговима.

Љубица Мићић, ученица VIII разреда, рођена 09.08.2007. године у Љубовији. Поред одличног успеха током осам година Основне школе успела да покаже радом и трудом да поседује и многобројне таленте. Носилац је Вукове дипломе и специјалне дипломе из енглеског језика. Након прошлогодишњег учешћа и освојеног првог места на Hackteen и ове године је учествовала са тимом девојчица под називом „ Revolution of minds“. Љубица је члан женског одбојкашког клуба Либеро 015. Истакла се праведношћу и спремношћу да свима помогне, омиљена је у својој генерацији. Представљала је школу на најбољи начин у претходних осам година. Надамо се да ће у будућности наставити да ниже успехе и остварити зацртане жеље и циљеве.

Најбољим ученицима завршних разреда основне школе желимо много среће у даљем школовању!

-
Календар објава
јун 2022.
ПУСЧПСН
« мај  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Категорије
Архива